Uiva venenäyttely järjestetään koronatauon jälkeen jälleen 18.–21. elokuuta – Näyttely järjestetään tuttuun tapaan HSK:n venesatamassa Lauttasaaressa

Uiva venenäyttely on monelle yksi kesän kohokohdista. Kuva: Finnboat

Helsingin Uiva venenäyttely on viime vuosina kasvanut venenäyttelystä koko perheen kesätapahtumaksi, johon tullaan koko päiväksi viihtymään perheen ja ystävien kanssa. Korona-aika on nostanut veneilyn suosion poikkeuksellisen korkealle ja tämä näkyy myös näyttelyssä.

Näyttelyalueella on tuttuun tapaan monipuolista ohjelmaa, koeajoja sekä erilaisia näytöksiä ja esityksiä koko perheelle. Ohjelmia seuratessa voi nauttia maittavaa ruokaa keskusaukion ravintolasta ja street food-ruokarekoista. 

Näyttely järjestetään tuttuun tapaan HSK:n venesatamassa Lauttasaaressa (Vattuniemen Puistotie 1). 

Tutustu tarkemmin ja osta liput ennakkoon:

Helsingin Uiva venenäyttely on auki torstaina ja perjantaina 18.–19. elokuuta kello 12-20 ja viikonloppuna kello 10–18. Pääsyliput alueelle maksavat 16 €, ennakkolipun saa verkosta 14 eurolla. Alle 15-vuotiaat lapset pääsevät messuille 6 eurolla ja alle seitsenvuotiaat lapset vanhempien seurassa ilmaiseksi. Portilla käy maksuvälineenä vain kortti.

Uivassa näyttelyssä on jokaiselle vesillä viihtyvälle jotakin. Suomalaisten suosimat 4–6 metrin mittaiset perämoottoriveneet ovat tuttuun tapaan erittäin vahvasti edustettuina. Paikalla ovat mm. AMT, Bella, Buster, Faster, Falcon, Finnmaster, Husky, Marino, Pioner, Silver, Suvi, Terhi ja Yamarin. Myös asuttavia matkaveneitä on esillä laaja valikoima, mm. näyttelyn suurimmat moottorijahdit Grandezza 37CA, Nord Star 42+ Cruiser, Princess F45, Sargo 45 ja Targa 46. 

Purjeveneiden suurinta luokkaa edustavat Lagoon-katamaraanit Lagoon 42 Comfort ja Lagoon 50 Elegance. Yksirunkoisista tutustuttavana ovat mm. uusi X 4.2, Hanse 388, Arcona 380 ja Beneteau Oceanis 30.1. 

Uivassa ovat kaikki venealan tärkeimmät toimijat. Täällä voit tutustua moottoreihin ja tarvikkeisiin ja tehdä päätöksiä ensi kesäksi – olipa mielessä huolto, uusi moottori tai varustehankinta, karttaplotteri, telakointivarusteet, laituri tai tutka.

Tutustu Uiva Flytande 2022 näyttelyn tarjontaan:

Kirjoittaja

JAA

Lue seuraavaksi