Äänestä vuoden vierassatamaa – Voittajat julkaistaan Helsingin venemessuilla helmikuussa

Suomen vierasvenesatamat kisaavat jälleen Vuoden vierasvenesatama 2023 -titteleistä.
Ilola Inn voitti parhaan Järvi-Suomen vierasvenesataman palkinnon vuonna 2021 ja 2022. Kuva: Messukeskus

Äänestyksessä ovat mukana kaikki viralliset vierasvenesatamat, jotka tarjoavat yöpymiseen soveltuvia vieraspaikkoja oheispalveluineen sekä ne vieraslaiturit, jotka ovat aikaisemmin äänestyksessä menestyneet.

Tänäkin vuonna palkitaan erikseen rannikkoalueen ja Järvi-Suomen suosikki. Kilpailulla innostetaan vierasvenesatamia lisäämään ja parantamaan palvelutarjontaansa.

Satamia on 262, joista rannikolla 175 ja sisävesillä 87. Määrä koostuu palvelusatamista, vieraslaitureista ja vierassatamista. Vuoden vierasvenesatamat saavat kunnialaatan ja osaston Vene 23 Båt -messuilta. Äänestyksen voittajat julkistetaan Vene 23 Båt -messuilla 10.2.2023 Helsingissä.

Äänestys on käynnissä 1.7.–30.9.2022 verkkosivuilla www.satamassa.fi ja äänestää voivat kaikki vierasvenesatamien vieraat.

Kaikkien äänestäjien kesken arvotaan 300 euron veneilytuotelahjakortti ja 10 kahden henkilön lippupakettia Vene 23 Båt -messuille. Suomen Purjehdus ja Veneily ry on järjestänyt kisan perinteisesti jo vuodesta 1987.

Vuoden Vierasvenesatama 2022 -voittajat olivat rannikolta Gullkrona  ja sisävesiltä Sysmän Ilola Inn. Merialueilta huomioitiin kunniamaininnalla Bodö Saaristomereltä ja Rödhamn Ahvenanmaalta. Järvi-Suomesta kunniamaininnan saivat Kuhmoisten Sahanranta sekä Puumalassa sijaitseva Sahanlahti Resort.

Kirjoittaja

JAA

Lue seuraavaksi