Mistä löydän veneelleni paikan talveksi? – Extra Marine Kotkassa tarjoaa räätälöityä veneen talvitelakointia ja kausihuoltoa

Vaikka kesää ja hyvää veneilykautta on vielä jäljellä, on veneilijän hyvä siirtää ajatuksensa veneen syyshuoltoon ja talvitelakointiin viimeistään, kun lapset säntäävät kesälomiltaan kouluun. Helsingin Uiva venenäyttely 18. – 21. elokuuta on hyvä paikka etsiä veneelle paikka talvitelakoinnille ja kausihuollolle.
Veneen huolto on aina monimutkainen ja yksilöllinen kokonaisuus. Kuva: Extra Marine

Veneilijöillä on joskus tapana lykätä tosiasian tunnustamista – eli syksyn ja talven vääjäämätöntä lähestymistä. Telakointi- ja venehuoltofirmoja on melko runsaasti, eikä itselle sopivimman löytäminen aina ole helppoa.

”Panostamme laatuun ja järkeviin ratkaisuihin, joiden myötä turvallisuus ja laatu saadaan taattua.”

Extra Marinen perustaja Jussi Kivistö

Firmaa valittaessa kannattaa tarjouksia kysyä hieman kauempaakin. Esimerkiksi pääkaupunkiseudun veneilijälle voi veneen talvitelakointi Kotkan alueella olla varsin varteenotettava vaihtoehto.

– Extra Marinen tavoite ei välttämättä ole olla se edullisin aina, vaan paras ja luotettavin. Panostamme laatuun ja järkeviin ratkaisuihin, joiden myötä turvallisuus ja laatu saadaan taattua, venehuoltoja ja telakointipalveluja Kotkassa tarjoavan Extra Marinen perustaja Jussi Kivistö kertoo.

Extra Marinen periaatteena on palvella jokaista veneilijää veneen kokoon tai moottorimerkkiin katsomatta.

– Lähtökohtana on etsiä sinulle ja veneellesi järkevin vaihtoehto, Kivistö sanoo.

Jokainen vene on yksilö

Telakointifirmoja harvoin pystyy vertailemaan pelkästään firmojen verkkosivuja selaamalla, koska hinnoittelu on usein sopimus- ja tarjouspohjaista. Vaikka talvisäilytyshinnat perustuvatkin veneen kokoon, on veneen huollon hinnoittelu aina yksilöllistä.

– Diagnoosia ei pysty aina sanomaan näkemättä potilasta, ja tästä syystä suosimme tarjouspyyntöjen lähettämistä, Kivistö sanoo.

Extra Marine huoltaa niin pienet kuin isommatkin veneet. Kuva: Extra Marine

Extra Marine huoltaa kaikkea, mikä liittyy veneilyyn. Extra Marine on valtuutettu Mercury-, Honda-, Yanmar-, Perkins-, Evinrude- ja Johnson-huolto.

– Eli takuusi säilyy ja saat huoletonta palvelua meillä käydessä.

Kivistö korostaa, että Extra Marine huoltaa muitakin merkkejä.

Tule tutustumaan Extra Marinen palveluihin Helsingin Uivassa 18. – 21.8. paikalla K2. Voit täyttää myös yhteydenottopyynnön Extra Marinen verkkosivuilla.

Kirjoittaja

JAA

Lue seuraavaksi